hero image ACHILLES

Bra körupplevelse med Achilles däck

En bra körupplevelse med bilen handlar om många saker och inte enbart vilken bil du har. Det gäller att ge bilen de bästa förutsättningarna som möjligt för att kunna verka så bra som möjligt.

Achilles är ett Indonesiskt företag som förr i tiden jobbade nära inpå däckgiganten Pirelli men som nu står ensamma. Nu har de däck till både personbilar, SUV, lättare lastbilar och racingbilar. Det finns ett visst lopp i Indonesien där alla kör med Achilles däck.

Brett utbudfrån Achilles

Achilles har ett brett utbud av såväl sommardäck som vinterdäck och det som sticker ut hos Achilles är att de har ett unikt däckmönster, vilket gör det lätt att särskilja Achilles däck mot andra däck. Det gör också att fästet för däcket är väldigt bra. Det skapar en bättre körkomfort för din bil och speciellt om du har en lite tyngre bil så är Achilles ett utmärkt val för att maximera din körupplevelse och se till att du sitter säkert bakom ratten.

Det är viktigt med bra däck

Att ha bra däck till din bil är en sådan förutsättning som du kan påverka relativt enkelt. Vilka däck du ska ha beror på var du bor, hur du kör och vad du har för preferenser. Det är svårt att säga hur långt ett däck ska kunna gå innan det är dags att byta ut det men någonstans mellan 3500 och 5000 mil brukar vara riktmärket som ges. Kör du väldigt aggressivt så kommer du att sänka livslängden medan du kan förlänga den något om du kör lugnare. För att ge däcken bästa förutsättningarna så är det också viktigt att du ser till att det är bra lufttryck i däcken hela tiden, annars kommer de att slitas snabbare. Har du en större bil finns det ett mycket bra val av däck i Achilles däck.Har Achilles sport däck?

Ja, i Achilles sortimenat ingår däck du kan använda tex på bandagar.


Är det lång leveranstid på Achilles däck?

Leveranstiden är 7-12 arbetsdagar.


Vart kan jag köpa Achilles ATR sport 2?

Achilles ATR Sport 2 finns här på Hjulonline.


Alla modeller från ACHILLESVisar 2 produkter