hero image IMAZ WHEELS

Fälgar från IMAZ Wheels

Här på Hjulonline så hittar du en utvalt utbud utav fälgar från IMAZ Wheels. Man kan kortfattat beskriva Imaz wheels som en fräcka och tidlösa fälgar. Om du dessutom letar efter konkava fälgar så har du hittat rätt när du kommer till IMAZ wheels.

Imaz wheels kommer från Sverige

Imaz Wheels är en känd svensk tillverkare som årligen tar fram minst 6 nya modeller. Svenska hjulonline har som ambition att sälja utbudet till bäst pris (kombinera gärna med däck för kompletta hjul). Eftersom tillverkaren finns på hemmaplan kan man enkelt dra den logiska slutsatsen att dessa fälgar lämpar sig väl i vårat nordiska, nästan arktiska klimat.

Fälgvård är viktigare än man tror

Oavsett vilka fälgar du har på din bil så är det viktigt att underhålla dom regelbundet. Det enklaste - och mest kostnadseffektiva sättet - är att tvätta fälgarna regelbundet. Ta därför för vana att även tvätta fälgarna när du ändå tvättar bilen. Du kan med fördel använda vanligt bilschampo och rikliga mängder vatten. Anledningen till att det är så viktigt att tvätta fälgarna regelbundet är att får bort saker som bromsdamm, vägsalt och smuts i största allmänhet. Att hålla fälgen ren förebygger effektivt korrosion och får dina IMAZ fälgar att se som ny ut mycket längre.

Undvik att köra på skadade fälgar

Oavsett vilka fälgar du har på bilen, IMAZ eller något annat fabrikat, så är det viktigt att de inte är skadade eller defekta på något sätt. Om du tex har råkat köra på en trottoarkant så kan du ha fått sprickor i fälgen. Ibland yttrar det sig i form av så kallad "pyspunka" men ibland syns det inte alls. Om du vet med dig att du har kört på något olämpligt så kan det vara en bra idé att boka tid hos en däckverkstad och låta dem titta på fälgen, oavsett om du kör på fälgar från IMAZ wheels eller ej.Vart kan jag köpa IMAZ IM5?

Här på hjulonline.se så har vi ett utvalt sortiment utav IMAZ fälgar. Vi har flera av de populäraste modellerna.


Hur lång är leveranstiden på IMAZ fälgar?

Leveranstiden är mellan 7 till 12 arbetsdagar.


Finna det IMAZ fälgar i svart?

Ja, vi har IMAZ fälgar i flera olika former och färger.


Alla modeller från IMAZ WHEELSVisar 1 produkter