hero image OXXO

Oxxo fälgar för alla i hög kvalité

En snygg fälg är det som ger din bil det där lilla extra; den är den viktiga detaljen i helheten. Oxxo är en bra och prisvärd lättmetallfälg som finns ute på marknaden sedan 90-talet. En fräsch tilltalande design som ligger åt det sportiga hållet kännetecknar fälgen, som finns många olika designer för att tillfredsställa alla smaker. Förutom designen kan man välja bland flera färger. Av den anledningen har svenska hjulonline valt att bli en certifierad återförsäljare.

Oxxo fälgar finns i silver, svart eller antracitgrå samt hellackade. Att de dessutom finns i de flesta dimensioner gör att de passar de allra flesta bilmodellerna. Är man ägare av premiumbilmärken som exempelvis BMW hittar man även nischade fälgar i denna kategori. Oxxo fälgar lever upp till de allra flesta krav man kan ha som bilägare idag.

Varför ska man välja oxxo wheels?

Oxxo fälgar är enkla att sköta och montera samt är tillverkade färdiga för TPMS, om man vill ha däck med däcktrycksövervakning. Ursprunget är en kombination av tyskt, holländskt samt svenskt vilket innebär att man har en hög ambition när det gäller kvaliteten. Fälgarna tillverkas numera i Sydostasien men man har behållit de Europeiska kraven på kvaliteten när det gäller materialval, utseende och säkerhet. Oxxo fälgar är både TÜV och ABE certifierade vilket är generella kvalitetsgarantier i Tyskland som borgar för att Oxxo fälgar fyller de krav vi har i Europa. Produktionen är dessutom ISO certifierad.

Hur underhåller jag Oxxo fälgarna?

En lättmetallfälg som Oxxo ger en låg vikt och lägre rullmotstånd vilket ger bättre egenskaper vid körning samt lägre bränsleförbrukning. Men aluminiumfälgar kräver underhåll. Det är viktigt att göra ren dem ofta med vanligt bilschampo för att ta bort asfalt och bromsdamm som annars lätt bränner sig fast i aluminiumet. Använd en mjuk svamp till detta och undvik att använda ångtvätt eller högtryck hur frestande det än kan vara. Detta kan skada metallen. Centrumkåpan ska du alltid tvätta försiktigt!
Oxxo fälgar har en hög kvalitet och en snygg och modern design. Dessutom köper man dem idag till ett överkomligt pris.Hur lång leveranstid är det på Oxxo fälgar?

Leveranstiden är mellan 7 - 12 arbetsdagar.


Är Oxxo fälgar TÜV certifierade?

Ja, alla fälgar från Oxxo är TÜV certifierade.


Hur vet jag om Oxxofälgarna passar på min bil?

När du beställer fälgar på hjulonline så kan du använda dig av regnummer sökningen. Då visas bara fälgar som är listade att passa på din bilmodell.


Alla modeller från OXXOVisar 6 produkter

913 kr
Mer info
1094 kr
Mer info
1094 kr
Mer info
1094 kr
Mer info
1094 kr
Mer info
1163 kr
Mer info