hero image FIRESTONE

Firestone däck - till vardags och på banan

Firestone däck skapades av Firestone Tire and Rubber Company och är ett högkvalitetsdäck som erbjuder god friktion när du kör på vägen samt när du behöver köra i hårdare terräng. Här hittar du ett däck som tar äran åt sig i att ha en rejält bra hållbarhet och är absolut ett däckmärke känt för sin pålitlighet - oavsett om vi pratar om vinterdäck eller sommardäck.

Olika Firestone däck med olika egenskaper

Läs gärna vidare om du vill ha en god lista anledningar att köpa detta däck och ifall du vill veta vilket däck som passar just din bil!

Firestone Weathergrip

Firestone Weathergrip är det perfekta däcket för dig som vill ha ett hållbart och effektivt däck för din bil. Det här däcket är gjort för vanliga bilar, CUV-bilar och minibussar. Firestone Weathergrip är ett allvädersdäck som fungerar utmärkt vare sig du kör på våt eller torr mark. Med det här däcket behöver du inte alls bry dig om säsongen utan du behöver bara gasa på!

Firestone Destination LE3

Detta däck är en riktig vinnare om du kör en lätt lastbil eller SUV. I Firestone Destination LE3 däcket finner du ett kraftigt däck du kan lita på under varje årstid. Om du föredrar tystlåtna och bekväma däck finns det absolut ingen tvekan att du kommer älska Destination LE3-däcket.

Firestone Destination X/T

Sist men så klart inte minst har vi Destination X/T. Om de förra däcken inte intresserade dig finns det ingen tvekan att du kommer gilla detta däck. När man vill köpa Destination X/T frågar man inte vilka egenskaper det innehar utan egenskaperna det inte innehar! Det här däcket är gjort enbart för lastbilsförare med de två tidigare däckens egenskaper och mer.

Detta är inte endast ett toppkvalitetsdäck utan är också väldigt kostnadseffektivt när man funderar över vad det är för kvalitet detta däck har. Förhoppningsvis har denna artikel hjälpt dig välja Firestone som det rätta däcket för dig!Tillverkar Firestone några vinterdäck?

Ja, Firestone tillverkar både vinter och sommardäck.


Hur lång leveranstid är det på Firestone däck?

leveranstiden är mellan 7 och 12 arbetsdagar.


Finns det Firestone däck till Van?

Ja, Firestone har några däck till van. Tex Vanhawk.


Alla modeller från FIRESTONEVisar 171 produkter