KÖP FÄLGAR, ALUFÄLGAR & ALUMINIUMFÄLGAR TILL BILLIGA PRISER!


Fälgar

Däck

Tillbehör


Hjulonline har valt att samarbeta med Sveriges populäraste fälgföretag. Vi erbjuder dig fälgar som ABS fälgar, Japan Racing, BBS, Vossen och Zito. Hos hjulonline.se kan du enkelt hitta med hjälp av registreringsnumret. Du behöver inte vara en ”däck och fälg fysiker” för att klara av ett köp hos oss. Vår Hemsida listar upp hundratals olika alufälgar, lättmetallfälgar och aluminiumfälgar. Vill du ha ett billigare alternativ behöver du bara blädra till sidan #1 som visar dig de allra billigaste – Hjulonline.se kommer alltid att visa dig de billigaste alternativen högst upp!

 

FÄLGAR ELLER ALUFÄLGAR? STRUNTSAMMA. SÅ HÄR SKÖTER DU DOM PÅ BÄSTA SETT!

Börja med att varsamt tvätta fälgen med hjälp av en högtryckstvätt. Spola rikligt mycket vatten i ca 2 minuter på varje fälg. Därefter sprayar du på fälgarna med lite avfettning och låter det stå under ca 30 sekunder. Ta fram högtryckstvätten och spola av med mycket vatten under ca 3-5 minuter beroende på hur mycket smuts det finns. 

I sista skedet tar du fram vanligt bilschampo och gnuggar försiktigt runt och i fälgen (OBS ANVÄND EN NY MJUK TRASA) när du gnuggat igenom fälgen tar du högtryckstvätten och spolar av tills fälgen skiner. 

Du bör använda milt bilschampo och miljövänlig avfettning.

 

VARFÖR KÖPA FÄLGAR PÅ HJULONLINE.SE?

När du äntligen valt att köpa nya fälgar så ska du inte behöva gå in på 10 olika webbsidor. Vår affärsidé bygger på att lista upp de populäraste alternativen på en och samma databas. Du som blivande kund och besökare på hjulonline.se får därför bara ta del av det bästa från dom främsta. 

Oavsett om du äger ett lyxigare fordon eller vanligare sedan så har vi alla typer av eftermarknadsfälgar. Tänk på att nya fälgar garanterat uppgraderar bilens yttre och inre. Till skillnad från OEM är eftermarknadsvalen mycket snyggare. 

Hos Hjulonline.se kan du hitta ABS Wheels, BBS, Brock, CMS, Concaver, Dotz, Japan Racing, Keskin, Nitro, Ocean, Oxigin, Vossen, Vertini och Zito mycket mer.

Om du behöver hjälp med att välja rätt fälgar till din bil, är du välkommen att kontakta oss. Skicka ett mejl till order@hjulonline.se eller ring oss på 010 500 600 6.Några av de varumärken som vi jobbar med

FÄLGAR TILL VANLIGA BILMODELLER

Senaste nytt från bloggen

Varför måste man balansera däck?
av Simon Andersson | apr 26, 2021
Varför måste man balansera däck? Att balansera däck så kallad ”Däckbalansering”...
Allt om ET mått på fälgar
av Simon Andersson | apr 22, 2021
ET mått på fälgar – så räknar du rätt Klart du ska ha finast hjul! Vem drömmer inte om att...
Bultcirkeltabell med alla bilmärken
av Simon Andersson | apr 22, 2021
Bultcirkeltabell med alla bultmönster / bultcirkel Det finns dock fler saker att ha i åtanke vid...
Däck rea – Fynda nya däck på rean
av Simon Andersson | apr 21, 2021
Däck rea – Fynda nya däck på rean Det är dags att ta tag i det. Förra säsongens däck var...