ABS fälgar hos hjulonline!

Spännande och prisvärda lättviktsfälgar
ABS Wheels är en svensk fälgleverantör som även tillverkar fälgar under sitt egna varumärke. De erbjuder många lättviktsfälgar till väldigt förmånliga priser.

Fälgarna är tillverkade enligt noggranna tillverkningsprocesser och kommer med många intressanta och innovativa designval. Om du vill att din bil ska synas på vägarna bör du definitivt kolla in ABS Wheels. Hos dem hittar du spännande och snygga fälgar som är väldigt populära på marknaden!

Vad erbjuder ABS för fälgar?

ABS erbjuder många olika fälgmodeller anpassade efter både sommar- och vinterklimat. Tidigare tillverkade ABS Wheels vinterfälgar i främst större storlekar, men nu har de även börjat tillverka dem i mindre storlekar. Om din bil därför behöver fälgar i 15 eller 21 tum spelar ingen roll – du kan hitta dem hos ABS Wheels. Fälgar från ABS Wheels finns även att köpa i många olika färger så som svart, silver, röd, grå och brons.

Alla fälgar från ABS kommer också med deras patenterade ABS360-system. Det gör det möjligt att anpassa bultindelningen på en fälg så att den kan passa många olika bilmodeller. Om du därför köper en fälg från ABS med ett bultmönster som inte riktigt stämmer är det inga problem. Med ABS360 pressas en excentrisk stålkona in i det fasta bultmönstret som gör att bultindelningen kan flyttas upp till 14 mm på nolltid.

Populära ABS modeller

En populär nyare fälg från ABS Wheels är ABS F55. Det är en flow forming 5-ekrad fälg för den som letar efter det allra bästa. En lättviktsfälg med rostfri specialdesignad läpp – en snygg och klassisk sommarfälg som osar lyx helt enkelt! Fälgen finns att köpa i färgerna silver, svart och brons. En annan fälg från ABS Wheels är ABS F27. En sportig och häftig design som kommer att stå sig länge. Fälgen kommer i Black (helsvart), MK (Matt Krystal) och BP (polerade ekrar och svart innerdel). Det här är en fälg som definitivt får många att titta i backspegeln en extra gång!

 

Alla modeller från ABS

Visa mer