hero image ZITO

Zito fälgar – Snygga kvalitetsfälgar från USA!

Zito Wheels är ett designermärke för riktiga bilentusiaster och kommer från USA. De har funnits på marknaden i över 10 år. Genom att köpa Zito fälgar till din bil, får bilen ett riktigt snyggt helhetsintryck!

Unika fördelar med Zito fälgar

Fördelen med Zito fälgar är att de passar både för entusiaster inom motorsport, eller till den vardagliga bilanvändaren. Fälgarna har slitstarka legeringar och kommer i en mängd olika färger. Zito fälgar kan man köpa till exempel i färgerna: blått, rött, svart, silver, guld, brons samt en mängd andra färger. Köper man dessa fälgar får bilen ett helt nytt utseende och unik prägel. Numera importeras fälgmärket Zito i Sverige av ABS Wheels.

Varför ska man välja Zito?

Fördelen med fälgarna är att de även kommer i flera serier. Den enklaste serien heter SZ-serien som har mer traditionella fälgar gjutna i aluminium. Den mer påkostade serien går under namnet ZF-serien, som tillverkas genom en unik Flow Forming-teknik. Flow Forming-teknik innebär att man gjuter aluminiumet på samma som en traditionell fälg, men sedan masserar ut massan så att man kan få vilken bredd som helst mellan 8 till 12 tum. Därför är det en stor fördel att man kan specialanpassa fälgarna efter kundens önskemål.

Vilka modeller finns för den svenska marknaden?

Det finns fler olika modeller som kan anpassas efter smak och modell på bil. En Zito ZS05 kan med sin Y-eker, passa utmärkt på en personbil eller likväl en suv. En Zito ZS03 fälg passar för mer större personbilar och suv-bilar. ZS03 har endast större storlekar på fälgar i hela 21 tum.
En annan modell är ZS07 och har sju ekrar som går att få i vilket storlek som helst upp till 20 tum. Att köpa Zito fälgar kan kosta en del, men är väl värt att investera i, bilen får ett lyxigare utseende och man får fälgar som håller mycket länge!Vart kan man köpa Zito fälgar?

Svenska Hjulonline saluför Zito fälgar. Den svenska importen sköts av ABS Wheels.


Är det lång leveranstid på Zito Fälgar?

Leveranstiden kan variera lite men den bör vara runt 7 - 12 arbetsdagar.


Finns det svarta Zito fälgar?

ja, Zito har ett par modeller som är svarta.


Alla modeller från ZITOVisar 2 produkter

2000 kr
Mer info
2000 kr
Mer info