hero image VERTINI

Vertini Fälgar

Vertini är en Amerikansk fälgtillverkare med över 20 år i branschen. De föddes ur en önskan att skapa stylinghjul som skiljer ett fordon från andra på vägen. För att uppnå detta mål har det använt hantverk och teknik av högsta nivå. Deras fälgar förkroppsligar unika mönster och använder sig endast av de finaste elementen som finns (premiummaterial), vilket gör att företaget kan skapa en verkligt lyxig slutprodukt.

Vertini fälgar är skapade för individer som föredrar lyxiga sedans i full storlek framför massproduktionsbilar och vill att deras fordon ska se unika ut.

För att uppfylla dessa höga kriterier strävar företaget efter excellens inom allt från design och prestanda till montering. Alla Vertini hjul är konstruerade och tillverkade i enlighet med dina fabrikstoleranser och specifikationer.

Vertini låter vetenskapen leda vägen

Varje fälg från Vertini är framtagen med hjälp av CSFEA (Computer Simulated Finite Element Analysis) och uppfyller SAE standarden. De använder variabler hämtade från verkliga, "real-world" exempel, när de testar sina fälgar. Allt för att säkerställa hållbarheten, säkerheten och prestandan. Fälgarnas inovativa design detaljer är inte alltid där för syns skull utan hjälper till att göra fälgarna starkare.

Tvätta dina Vertini fälgar

En sak du kan göra för att öka livslängden på dina Vertini fälgar är att tvätta av dem då och då, detta gäller framförallt under vinterhalvåret.

Först så tvättar du fälgarna försiktigt med hjälp av en högtryckstvätt. Spola rikligt med vatten i ca 2 minuter på varje Vertini fälg. Efter det så applicerar du avfettning över hela fälgarna och låter det stå under ca 30 sekunder. Ta fram högtryckstvätten igen och spola av med mycket vatten under ca 3-5 minuter (lite beroende på hur mycket smuts det finns).

Sista steget är att du tar fram vanligt bilschampo (Du bör använda milt bilschampo och miljövänlig avfettning.) och gnuggar försiktigt runt och i Vertini fälgen. Det är viktigt att du använder en ny, ren, trasa. En gammal trasa kan innehålla sten och annat som kan repa fälgen. Det är därför alltid säkrast att använda en ny. När du gnuggat igenom fälgen tar du återigen fram högtryckstvätten och spolar av tills dina Vertini fälgar skiner.Vart kommer Vertini fälgar ifrån?

Vertini fälgar kommer från Californien i USA.


Hur vet jag om fälgarna passar på min bil?

När du köper fälgar på hjulonline så kan du använda dig av registreringsnummersökningen. Du knappar in ditt regnummer och så listas fälgar produkter som passar på din bil.


Hur lång leveranstid är det på Vertini fälgar?

leveranstiden är vanligtvis mellan 7 och 12 arbetsdagar.


Alla modeller från VERTINIVisar 7 produkter

3691 kr
Mer info
3807 kr
Mer info
3807 kr
Mer info
4057 kr
Mer info
4265 kr
Mer info
4640 kr
Mer info
4755 kr
Mer info