Japan Racing fälgar "jr fälgar" från Jr Wheels

Om du är ute efter robusta och konkava fälgar kan du hitta dem från Japan Racing Wheels, eller JR-Wheels som de heter numera. Här har vi ett fälgvarumärke som är väldigt populärt och som ständigt expanderar sin fälgexport för att kunna nå hela Europa. Japan Racing tillverkar fälgar i många olika modeller och storlekar vilket kan vara en stor del av deras framgångsfaktor.

Japan Racing fälgar kan du nästan alltid hitta i många olika färger. Såklart i de vanligare färgerna svart, silver, röd och brons men även flera andra ovanligare toner som grönt, gult och orange. Fälgarna går också ofta att få i staggered fitment, vilket betyder att fälgarna bak är större än dem som sitter fram. Här finns det alltså många valmöjligheter!

Du kan slappna av om du köper fälgar från Japan Racing. Deras tillverkning är nämligen inget som görs i en handvändning. Alla fälgar tillverkas genom noggranna kontroller med kompetent personal som har koll på hur man tillverkar trendiga och hållbara fälgar.

Vad har Japan Racing för olika fälgar?

Om du är en fälgentusiast som vill ha många fälgar att välja mellan har du hittat rätt varumärke. Japan Racing har många fälgar för dig som är ute efter en snygg och konkav look på din fantastiska bil.

En populär modell är JR11. Det är en 10-ekrad fälg som är tillverkad i högkvalitativ aluminium. Fälgen finns i flera färger, allt från lyxigt svart till klassiskt silver. En modern men stilren fälg som fungerar perfekt om du vill ge bilen en uppdaterad och snygg look utan att det ska kännas för påklistrat. En annan populär modell är JR26. Fälgen är tillverkad av aluminium i bästa kvalité och kommer med 10 ekrar och fem bulthål. Du hittar den här fälgen i bland annat guld och silver. Ett mer klassiskt och robust utseende som utan tvekan gör intryck på andra bilister!

Kvalitet & omdömen

Företaget som ligger bakom dessa fälgar har flera olika modeller av fälgar, de populäraste fälgarna just nu är JR11, JR20, JR34, JR28, JR30 och JR21.

Det finns många fördelar med dessa fälgar men den största fördelen är att företaget bakom fälgarna alltid tar fram hela sex utföranden av fälgarna, till exempel brons, silver, svarta, hyberblack och platinumred. Du kan även få en bredare fälg bak än fram om du vill det, detta kallas för sk Staggered fitment. De allra flesta som köper dessa fälgar är helt klart nöjda.

Hur tar jag hand om mina Jr fälgar?

Om du tvättar fälgarna varje gång du tvättar din bil kommer fälgarna att se som nya ut efter varje tvätt. När du köper dessa fälgar får du vara beredd på att din bil kommer få många blickar till sig eftersom fälgarna är riktigt eleganta, speciella och snygga. Dessa fälgar passar de allra flesta bilar, både vanliga personbilar och riktigt snygga sportbilar. Om du har en riktigt snygg och elegant bil kommer dessa fälgar göra att bilen ser ännu bättre ut. Fälgarna är självklart till ett helt rimligt pris vilket betyder att du inte behöver slänga ut en massa tusenlappar i onödan.

Alla modeller från JAPAN RACING

Visa mer