hero image LANDSAIL

Är Landsail däck bra?

Landsail är ett märke som etablerades år 2010, och ägs av den kinesiska jätten inom däckindustrin: Sentury Tires. Däck från Landsail tillverkas på hemmamarknaden i Kina, för att sedan exporteras världen över. Deras däck har blivit allt populära i Norden på senare tid, tack vare det lägre priset samt den goda kvaliteten på däcken. Detta gäller både deras sommardäck såväl som friktionsdäck.

Landsail däck från Kina

Dessa däck är inte typiska kinesiska produkter som tillverkats av billigt material. Materialet som använts är istället av ytterst hög kvalitet och teknologin bakom dessa däck är även den avancerad. Landsail använder sig av det senaste inom däcktillverkning för att producera sina däck, däribland avancerade maskiner designade i länder såsom USA och Japan. Detta är alltså nya däck som du borde hålla utkik efter om du är på jakt efter pålitliga nya däck.

Utöver den högre kvaliteten på däcken relativt till andra budgetvänliga däcktillverkare, erbjuder även Landsail dig väldigt bra kundservice. Du får här en gedigen garanti och trevlig personal som hjälper dig om något mot förmodan skulle gå snett.

Därför ska man köpa Landsail däck

Däck från Landsail tenderar att vara en del billigare än konkurrenternas utan att för den delen kompromissa med kvaliteten. Landsail använder material av hög kvalitet i sina däck, och den allra senaste teknologin inom däckindustrin. Det innebär däck som är hållbart producerade och som varar väldigt länge, särskilt med tanke på priset.

De erbjuder ett väldigt brett utbud. Landsail säljer däck till alla möjliga fordon, bland annat för vanliga personbilar och användning inom offroad. Du kan dessutom spara en bra peng på deras vinterdäck. Landsail däck är designade med aerodynamik i åtanke, vilket innebär att de kan spara bränsle för dig och reducera utsläpp av de giftiga kolmonoxid gaserna som finns in en bils avgaser.

Summering och betyg

Däck från Landsail är alltså billigare, men är inte sämre i beaktande av design och val av material. Detta är väldigt bra däck som passar till allt möjligt, och är definitivt ett bra val för dig som är ute efter nya vinterdäck.Har Landsail däck presterat bra på däck tester?

Dom har officiellt inte vunnit några tester men de har fått bra betyg på såväl utländska som svenska däck tester. Just landsail har två populära modeller som LANDSAIL LS588 och LANDSAIL LS988 SAMT LANDSAIL LS388 och LANDSAIL LS588.


Vad håller Landsail däck för kvalitet?

Däck från Landsail håller mycket hög kvalitet! Även om de som sagt inte officiellt har vunnit några tester så får de alltid mycket höga betyg på de flesta däcktester.


Vart kan man köpa Landsail däck?

Här på svenska hjulonline.se så har vi ett stort sortiment med däck från just Landsail.


Hur vet jag att Landsail däck passar på just min bil?

Om du är osäker på om däcken passar så kan du använda dig av registreringsnummer sökningen. Knappa in ditt registreringsnummer så visas de produkter som passar till din bil!


Alla modeller från LANDSAIL

Visa mer


Visar 313 produkter