hero image MAXXIS

Vem tillverkar Maxxis däck?

Maxxis Tires är ett däckföretag med en lång historia av att tillverka däck av allra högsta kvalitet. Företaget etablerades redan år 1967 i Taiwan. I ett tidigare stadie tillverkade Maxxis Tires endast cykeldäck, men kom senare att utöka verksamheten till andra typer av däck. Idag har de lyckats etablera sig som den absolut största tillverkaren av cykeldäck internationellt. De producerar dessutom sommardäck av väldigt hög kvalitet för bilar, lastbilar, motorcyklar och mycket mer.

Maxxis lyckades utöka sin verksamhet till USA år 1985, till en något mindre anläggning. Den mindre anläggningen är nu ett minne blott och idag är de en ledande aktör inom USAs däckindustri. Om du cyklat på en cykel någon gång har du nog gjort det på ett par däck från Maxxis. För dig som är ute efter däck som är pålitliga och ger dig bra grepp, är däck från Maxxis definitivt att rekommendera!

Varför ska man köpa Maxxis däck?

Maxxis är som sagt mest kända för sina cykeldäck, och är idag den internationellt största producenten av cykeldäck. Deras däck tenderar att vara aningen dyrare, men detta av väldigt goda skäl. De håller nämligen mycket längre än konkurrenternas, vilket innebär att du sparar pengar i längden. Detta är däck som du kan lita på och som dessutom är hållbart utvecklade. Något som gör Maxxis så pass populära är att de även erbjuder dig bättre kundservice och garanti på sina produkter.

Men de producerar inte enbart cykeldäck, utan det går även att köpa deras däck till din motorcykel, bil eller lastbil. Deras bildäck är inte riktigt lika kända, men håller samma höga standard som deras cykeldäck gör. För enormt bra grepp och hållbarhet är däck från Maxxis helt rätt val till din bil.


Summering

Maxxis Tires är alltså främst kända för sina cykeldäck men producerar däck för alla möjliga fordon. De kan erbjuda dig otroligt bra däck som håller länge!Passar Maxxis däck på min bil?

Om du söker med hjälp av ditt registreringsnummer så får du upp däck som passar till din bil.


Finns det Maxxis däck till SUV?

Ja, Maxxis har bland annat däck till SUV


Hur lång är leveranstiden på Maxxis däck?

Leveranstiden är i regel 7 till 12 arbetsdagar.


Alla modeller från MAXXISVisar 152 produkter