hero image NANKANG

Är Nankang däck verkligen ett bra val?

Nankang är ett företag som tillverkar däck som försöker hålla en lägre prisnivå utan att för den sakens skull ge vika på kvaliteten. Nankang har samma höga kvalitet som andra däck men brukar ligga lite lägre i prisklass vilket gör det till ett förstahandsval för många personer. Nankang försöker alltid kombinera erfarenhet med nya innovativa lösningar och det gör att de alltid lyckas ligga i framkant. Nankang tillverkar däck till personbilar, SUV, motorcyklar, skåpbilar och till lätta lastbilar.

Många av oss sitter många timmar i bilen varje månad eller då och då, därför vill vi gärna ha en så bra körupplevelse som möjligt.

Varför du bör välja Nankang

Körupplevelsen handlar om så många saker och en av dessa är att ha bra däck. Med dåliga däck är det lätt att det blir lite slirigt på vägen, kanske ojämn körning och det kan till och med bli farligt i vissa situationer. Ha alltid för vana att kolla mönstringen på dina däck när du byter från sommardäck till vinterdäck och vice versa, detta oavsett om du har Nankang däck eller ej.

Ett för ytligt mönsterdjup kan leda till ökad risk för vattenplaning. Förutom det så kan bromssträckan blir längre. Däck är en kostnad som många kanske inte tänker på när de köper bil men sanningen är att det kan skilja rätt mycket i pris. Nankang har säkra däck till bra priser.

Hur långt håller ett par däck från Nankang?

Hur långt ett däck från Nankang kan rulla är svårt att säga men man brukar säga att ett däck (oavsett fabrikat) ska kunna rulla någonstans mellan 3500 och 5000 mil. Det beror på din körning dock, om du är aggressiv eller inte. Det kan komma att påverka livslängden mycket. Det är också viktigt att du har ett bra lufttryck i dina däck för att ett för lågt eller för högt lufttryck kommer att göra att dina däck slits mer än normalt och att du således kommer behöva byta dem oftare.Var tillverkas Nankang däck?

Nankang däck tillverkas i Asien


Vart kan köpa Nankang MT1?

Hjulonline saluför Nankang MT-1


Tillverkar Nankang dubbdäck?

Ja, Nankang tillverkar dubbade däck. Modeller så som: SW-7, SW-8, SW-9 och IV1 är exempel på de.


Alla modeller från NANKANG

Visa mer


Visar 387 produkter