Är Nankang däck verkligen ett bra val?

Många av oss sitter många timmar i bilen varje månad eller då och då, därför vill vi gärna ha en så bra körupplevelse som möjligt.
 
Nankang är ett företag som tillverkar däck som försöker hålla en lägre prisnivå utan att för den sakens skull ge vika på kvaliteten. De har samma höga kvalitet som andra däck men brukar ligga lite lägre i prisklass vilket gör det till ett förstahandsval för många personer. De försöker alltid kombinera erfarenhet med nya innovativa lösningar och det gör att de alltid lyckas ligga i framkant. De tillverkar däck till personbilar, SUV, motorcyklar, skåpbilar och till lätta lastbilar.
 

Varför du bör välja Nankang

Körupplevelsen handlar om så många saker och en av dessa är att ha bra däck. Med dåliga däck är det lätt att det blir lite slirigt på vägen, kanske ojämn körning och det kan till och med bli farligt i vissa situationer. Ha alltid för vana att kolla mönstringen på dina däck när du byter från sommar till vinterdäck och vice versa.
 
Ett för ytligt mönstringsdjup kommer att göra att du enklare får vattenplaning och bromssträckan blir längre. Däck är en kostnad som många kanske inte tänker på när de köper bil men sanningen är att det kan skilja rätt mycket i pris.

Hur långt håller ett par däck från Nankang?

Hur långt ett däck kan rulla är svårt att säga men man brukar säga att ett däck ska kunna rulla någonstans mellan 3500 och 5000 mil. Det beror på din körning dock, om du är aggressiv eller inte. Det kan komma att påverka livslängden mycket. Det är också viktigt att du har ett bra lufttryck i dina däck för att ett för lågt eller för högt lufttryck kommer att göra att dina däck slits mer än normalt och att du således kommer behöva byta dem oftare.
 
Däcket är populärt hos diverse forum, den vanligaste frågan är "var tillverkas nankang". Svaret är Asien.


Alla modeller från NANKANG

Visa mer