Varför ska man välja Sailun däck?

Det finns många anledningar till varför du ska välja ett Sailun däck nästa gång du ska köpa däck till din bil. Det finns många saker som optimerar en körupplevelse och att ha bra däck är en av dem.
 
Det kanske inte många tänker på men att köra med bra kontra dåliga däck är stor skillnad i upplevelse men också rent ekonomisk för att de slits på olika sätt. Sailun utmärker sig genom att vara väldigt låga i sitt rullmotstånd, vilket gör att de är bra för din plånbok och för miljön. De kommer att slitas långsammare än andra däck och därför behöver du inte byta så ofta.
 

När måste jag byta ut sailun däcket jag köper?

Det är svårt att säga hur långt ett däck ska gå men det brukar beräknas att ett däck rullar mellan 3500 och 5000 mil. Det beror såklart dock på hur du kör, hur du förvarar dina däck, om du har korrekt lufttryck och vad det är för väglag. Med optimala förutsättningar så kommer du säkert att kunna köra längre än 5000 mil men med sämre förutsättningar kanske du till och med landar på under 3500 mil.

Hur bra är det här kinesiska däcket?

Sailun är från Kina och är i världens mest folkrika land ett av de mest sålda däcken. Det ger en fingervisning om dess kvalité och prestanda då många väljer att köpa Sailun år efter år. De har både vinterdäck och sommardäck och något annat som utmärker Sailun är deras låga priser. Ofta ligger priserna klart under konkurrenternas priser utan att för den sakens skull göra avkall på kvalité. Vill du ha dubbade vinterdäck så finns även det hos Sailun och deras bästsäljare Ice Blazer får alltid höga poäng på isiga underlag.
 

Vad säger tester och omdömen

Det är framgångsrikt testat på kalla platser i Kina och därför fungerar det även absolut perfekt på våra något kallare breddgrader. Omdömesmässigt så får däcket fyra stjärnor av fem. Storfavoriten är sailun atrezzo och ice blazer.
Alla modeller från SAILUN

Visa mer


Visar 446 produkter