hero image YOKOHAMA

Yokohama däck - ett tryggt val

Yokohama är en japansk däcktillverkare som varit aktiv inom industrin i över hundra år. Detta är alltså ett företag med en lång och rik historia inom däckbranschen, och därmed ett företag du kan lita på när det är dags att köpa däck. Yokohama är känt för sitt fokus på vardagskörning, och erbjuder däck som passar den alldagliga bilisten.

Bra på rally och racing - Yokohama däck

De erbjuder även däck med högre prestanda som lämpar sig utmärkt till exempelvis rally eller annan racing. Yokohama Rubber Company är baserat i Tokyo och etablerades så långt tillbaka som år 1917. De har även utökat sin verksamhet till USA, där de lyckats sluka upp en stor del av marknaden. Detta gäller framförallt på sommardäcks sidan.

Varför satsa på Yokohama däck?

Det finns många anledningar att investera i däck från Yokohama till din bil. De är ett företag med en lång historia inom branschen och erbjuder däck av riktigt hög kvalitet. Detta eftersom däcken måste genomgå en serie av avancerade tester innan de är redo för allmänt bruk.

Däck från Yokohama passar utmärkt under alla säsonger och innebär god komfort hela året. Med bra grepp, lång hållbarhet och en aerodynamisk design är dessa däck perfekta för racing såväl som vardagskörning. De ligger dessutom före en stor del av konkurrensen vad gäller modern teknik i sina däck.

Yokohama var exempelvis den första däcktillverkaren att använda sig av nanoteknik i sina produkter. Detta ledde till energieffektiva däck som skonar miljön.

Yokohama däck - här finns något för alla

Däck från Yokohama passar alltså både dig som vanlig förare och dig som racingentusiast. Företaget erbjuder dig däck som håller i längden, kommer med den senaste däcktekniken och som skonar miljön. Det gäller oavsett om du söker sommar eller vinterdäck (friktionsdäck eller dubbdäck). Detta är riktigt prisvärda däck som rekommenderas starkt!Hur bra presterar Yokohama däck på tester?

Däck från Yokohama testas tills de kommer så nära perfektion som det är möjligt. Exempel på olika test som Yokohama utför är slitagetest och aerodynamiska test.


Är Yokohama däck billiga eller dyra?

Det beror lite på vilka egenskaper man söker i ett däck. Yokohama har ett ganska brett sortiment och söker man ett däck med bra prestanda så får man leta sig uppåt i prisklass.


Är det lång leveranstid på Yokohama däck?

Leveranstiden är mellan 7 och 12 arbetsdagar.


Alla modeller från YOKOHAMA

Visa mer