Novex däck från Van Den Ban Autobanden

Novex däck är inriktade på att erbjuda hög kvalitet, attraktiva priser och ett brett utbud. Med andra ord allt det man kan önska sig av en däcktillverkare. Det handlar om ett märke som är ganska nytt på marknaden men som snabbt nått stora framgångar. De arbetar med många olika däckmönster och gummiblandningar för att kunna möta olika önskemål och krav.

Vilka bilar kan ha Novex gummin på?

Det är framförallt personbilar och vans som detta märke hittills riktat in sig på och du hittar dem i omkring 200 storlekar! Det ger dig god möjligheter att hitta däck för just ditt fordon. De har även introducerat bra däck för lätta lastbilar.

Vad du bör känna till om Novex däck

Det är den holländska distributören Van den Ban Autobanden som står bakom Novex däck och märket är deras premium brand. Alltså de bästa däcken du hittar hos dem. Priserna är inte särskilt höga men du kan ändå räkna med riktigt bra prestanda.

Novex däck har flera serier som blivit uppmärksammade internationellt. Oavsett om du är ute efter sommardäck, vinterdäck eller allvädersdäck så har du alla möjligheter att hitta rätt produkt från detta märke.

Däcken görs i Asien på en stor produktionsanläggning utrustad med den modernaste teknologin.

Super Speed A2 är en ny serie med ett unikt assymetriskt greppmönster. Det är ett högpresterande sommardäck som ger optimalt grepp på både torra och våta vägar. I utbudet hittar du även en riktigt bra serie med vinterdäck som klarar skandinaviska förhållanden.

Ett kvalitetsmärke på snabb frammarsch

Detta är utmärkta däck för dig som värdesätter kvalitet men inte måste ha gummi från ett känt märke under bilen. Nu satsar Van den Ban Autobanden hårt på detta brand. Vi kommer inte att bli förvånade om detta är ett märke de flesta känner till om några år. Håll ögonen öppna.