Silverstone däck är bra för race

Silverstone har tagit sitt namn från en klassisk brittisk racingbana. I sin produktion har de inspirerats av formspråket och de höga krav på prestanda som gäller inom motorsport. De är dock inte allt för extrema i detta avseende.

Vart kommer märket från?

Du kan hitta däck från märket som passar i de flesta sammanhang. Silverstone däck har nämligen ett brett utbud! Man gör däck för allt från lätta personbilar till lastbilar och tunga industrifordon. Märket introducerades på 1980-talet och de satsar idag stort på den globala marknaden. Sitt högkvarter har de i Malaysia.

Vad du bör känna till om Silverstone däck

  • Racing är inte bara en gimmick för detta märke. De har den kompetens som krävs för att göra däck som är konkurrenskraftiga på racingbanor!
  • Tillverkningen av Silverstone däck bygger på flera patent och avancerad teknologi. Samtidigt är Malaysia ett bra land att verka i för ett företag som vill ha låga produktionskostnader. Detta innebär att du som konsument får mycket i förhållande till vad du betalar.
  • The Silent Roll Tyre Tread Noise Simulator är en särskild teknik som innebär att däck från detta märke är tystare än man kan förvänta sig. Det är ett av flera exempel vi hade kunnat ge på innovationer de utvecklat.

Snabba och säkra däck som inte ruinerar dig

Silverstone däck finns i så många olika storlekar och med så många grepprofiler att du bör kunna hitta en modell nästan oavsett vad du har för krav. Vi skulle dock säga att detta är ett märke som har en särskild dragningskraft på alla som gillar fart och däck som känns riktigt moderna. Hjulonline.se tycker att det är kul med en asiat som inte bara konkurrerar genom lågt pris. Silverstone däck kan definitivt mäta sig med sina konkurrenter i ett lite högre prissegment. Glöm inte att införskaffa dina kompletta hjul hos oss.