Winter Claw däck görs av legendariska Cooper

Winter Claw är ett brand där mycket handlar om extremt grepp under tuffa vinterförhållanden.

Det är med andra ord ett märke som borde vara mycket intressant för oss skandinaver. Vårt ibland extrema och ofta ombytliga vinterlag ställer stora krav på däckens grepp.

Vem tillverkar Winter Claw?

Winter Claw tillverkas i olika fabriker i USA, Kina och Europa, beroende på vad det är för modell. Man letar helt enkelt efter så bra produktionsmöjligheter som möjligt för varje serie. Däcken görs i många storlekar, kompletta hjul och andra varianter. Oavsett om du kör lastbil, SUV, en vanlig personbil eller en krävande sportbil kan du hitta bra Winter Claw däck. Inte nog med att däcken är ovanligt bra på det de är gjorda för, de är också förvånansvärt billiga! Helt enkelt ett budgetalternativ till däck från kända märken.

Vad du bör veta om Winter Claw däck

Amerikanska Cooper är en av världens tio största däcktillverkare. Sedan 1914 har de gjort däck med en stark betoning på kvalitet. Winter Claw däck passar mycket väl in i deras portfölj. En av anledningarna till att däcken är så attraktiva avseende pris är att Cooper jobbar med så stora volymer. Dessutom har de resurser att backa upp märket med!

Varför du ska välja det här märket

Söker du efter däck som har positiva omdömen från sina ägare och ofta presterar bra i oberoende tester? Då ska du veta att Winter Claw gummin lever upp till detta!

Kör tryggt med säkert grepp

Det här är ett märke som verkligen går in hårt för det allra viktigaste. Din och dina passagerares säkerhet ute på vägarna. Däcken är hållbara och ger dig en skön körupplevelse, men det är bra grepp som är den högsta prioriteringen här. Det ligger dels i greppmönstret men även gummits sammansättning spelar roll. Winter Claw däck finns både med och utan dubbar.