Däckonline hos oss på Hjulonline.se

Oavsett om du söker sommardäck eller vinterdäck, kompletta hjul eller enbart fälgar så hittar du däckonline hos oss. Du beställer enkelt genom vår tydliga webbshop och får varorna levererade på ett säkert och snabbt sätt. Här går vi igenom steg för steg hur du beställer däckonline. 

Hjulonline smidiga sökverktyg – däckonline steg för steg

Steg 1: Du knappar enkelt in ditt registreringsnummer och vad för typ av däck du önskar för att snabbt få flera förslag på däckonline. Du kan även använda sökverktyget utan registreringsnummer.

 

Steg 2: Du kan nu jämföra och inspektera de olika förslagen på däckonline som presenteras för din önskade bilmodell. Vi har menyval för både kompletta hjul, sommardäck, friktionsdäck, dubbdäck och fälgar.

 

Steg 3: När du valt däck och gått till kassan får du en tydlig översikt på vilka uppgifter som behöver fyllas i. Du väljer frakt- och betalningsalternativ utifrån dina personliga preferenser. Vi erbjuder både direktbetalning, faktura och delbetalning via Avarda.

 

Steg 4: Är du osäker på vad du behöver och vill ha mer hjälp? Tveka inte på att kontakta vår kunniga personal via telefon, livechatt eller epost. De finns tillgängliga för din skull och hjälper dig mer än gärna.

 

Steg 5: Vill du även ha hjälp att montera dina nya däck? Boka enkelt en tid genom vår smidiga hemsida eller kundtjänst så ordnar vi en professionell montering av dina däck.

Däckonline

Vad du kan förvänta dig av oss

Vi på Hjulonline.se arbetar med kvalitativa märken av däckonline. Vi lägger stort fokus på kundnöjdhet och att leverera den service som våra kunder förväntar sig av oss. När du vänder dig till oss med dina behov av däckonline kan du vara säker och trygg på att få en bra deal.

beställ

Behöver du hjälp med din order? kontakta order@hjulonline.se, OBS vi svarar så fort vi kan oftast inom 1-3 arbetsdagar beroende på om det är högsäsong eller lågsäsong.